Mobilhotel: Væghængt Telefonholder

1.000,00 DKK Ekskl. moms
1.250,00 DKK Inkl. moms

Levering: 1 uge

(Ved køb af 10 stk. gives 10 % rabat)

Telefonholderen er lavet i samarbejde med Lindeskov Skolen, Guldborgsund.

Et Mobilhotel til skoler, der ønsker at eleverne bliver mere bevidste omkring brugen af deres mobiltelefon.

Denne telefonholder er skabt til at hænge på væggen. Med den grå ramme og sort -hvide front udstråler denne telefonholder kvalitet og diskretion. Holderen er derfor velegnet i alle typer af rum.

Hullerne til mobilerne er lavet med hældning, så telefonerne let glider ind i holderen. Over hvert hul skrives navnet på ejeren af telefonen. På den måde, kan man uden besvær se, hvem der har afleveret – og hvem der ikke har.

Foliet, der ligger på skummet, er modstandsdygtigt overfor slitage. Når skoleåret er gået og en ny klasse skal bruge klasselokalet, kan navnene viskes ud med en spritklud – og nye navne skrives på.

Den væghængte holder, er nem at hænge op.

Udtalelse fra Lærere, der har haft den hængende:

I 9. klasse har vi en telefonholder hængende på væggen ved kateder bordet. Holderen har generelt en god effekt ift. at eleverne ikke bruger telefon i timerne. Telefonen bliver afleveret ved starten af hver time. Hvis telefonen – efter aftale – skal bruges i det faglige arbejde, er der nem adgang til enheden.

Et flertal i klassen benytter sig af og overholder denne aftale. Dog kan det for nogle elevers vedkommende være nødvendigt med en venlig anvisning ift. den aftalte procedure. Et befordrende middel (dokumentation for elev og lærer) for at få telefonerne afleveret kan være at tage et snapshot af holderen (Vi har en liste hængende ved siden af holderen, så det er nemt at få et overblik over, hvor elevernes telefoner skal sidde)

Alt i alt er holderen – for de fleste elever – et godt alternativ til et forbud mod at medbringe telefon i timerne/i skolen. Bonussen ved ordningen er, at telefonen ikke forstyrrer læringsomstændighederne og videre og måske vigtigst, at eleverne bliver mere bevidste omkring deres brug af mobiltelefon.

Karin og René 9.C

Vis mere

På lager

Name Range Discount
Køb mindst 10 stk. og få 10% rabat 10 - 1000 10 %
Varekategori:

Beskrivelse

Model: Væghængt telefonholder
Antal: Plads til 30 mobiler
Hullernes bredde: 8 mm – 10 mm – 16 mm
Mål: (B) 39,5 cm x (H) 43,5 cm x (D) 8,5 cm
Materiale: Ramme:  lavet af 19 mm MDF , Plastazote, Plastfolie
Strøm: Ingen
Vægt: 2,0 kg
Miljø: Bortskaffelse; i småt brændbart

Yderligere information

Vægt 2 kg