Mobilskab 1809
Mobilhotel i metal til 30 telefoner

2.700,00 DKK Ekskl. moms
3.375,00 DKK Inkl. moms

Hold On kommer gerne på besøg, så I kan se træskab og metalskab, samt løsninger på låsesystem.  Skriv eller ring for en aftale.  Der kan altid bestilles skabe i webshoppen. Påbegyndes ved bestilling.

Et dejligt og  rumligt metalskab til opbevaring af mobiltelefoner. Indrettet med Skum, så telefonerne bliver beskyttet. Skabet kan låses, når eleverne har afleveret. Mobilerne står skråt ind i skummet, og over hver mobilplads, kan elevens navn skrives, så det er nemt at se, hvem der har/ikke har afleveret. Skabet leveres med standard – indsats. Se Beskrivelse.

Der kan sættes hængelås eller nøglelås i skabet. Ønskes nøglelås , da kontaktes HoldOn pr. tlf. 27639508 eller kontaktformular/ mail: morten@holon.dk

Skabet påbegyndes indrettet efter bestillingen.

Skriv eller ring gerne for mere information.

Vis mere

På lager

Beskrivelse

Mobilskab i metal med mulighed for låsesystem

Mobilskab 1809 er et væghængt mobilskab i metal til skoler, efterskoler og gymnasier. Skabet kan med fordel hænges på væggen ved døren, så man hurtigt kan gøre det til en vane at stikke sin telefon i holderen, når man kommer i skole om morgenen. Mobilhotellet er et rummeligt og diskret mobilhotel i metal til sikker opbevaring af 30 mobiltelefoner, som står sikkert i skabets skumindretning. 

Eleverne kan se telefonerne i klassen og har mulighed for selv at tage mobilen , når de har fri.

Mobilerne står skråt ind i skummet, og over hver mobilholder, kan elevens navn skrives, så det er nemt at se, hvem der har/ikke har afleveret. Når året er gået og en ny klasse skal bruge lokalet, kan navnene viskes ud med en spritklud – og nye navne skrives på.

Nemt at montere og mulighed for låsesystem

Mobilhotellet monteres nemt på væggen. Skabet kan låses, når eleverne har afleveret telefonerne ved at benytte hængelås. Det er endvidere muligt at bestille skabet med nøglelås ved at kontakte Hold On pr. tlf. 27639508 eller på morten@holdon.dk  (låsesystemet er ikke inkluderet i prisen). 

Indretningen med skum påbegyndes ved bestilling af skabet.

Ønsker du et mobilskab i træ, henvises du til Mobilskab 1808

HoldOn kommer gerne på besøg, så I kan se træskab og metalskab, samt løsninger på låsesystem.  Skriv eller ring for en aftale.  Der kan altid bestilles skabe i webshoppen. 

Model nr. Mobilskab 1809 Metalskab til mobiltelefoner med skumindretning

Antal: Der er plads til 30 mobiler , hvor hullerne, er 8,5 cm brede og 8 – 16 mm tykke

Mål: D 25 cm x B 40 cm x H 47 cm

Materiale: Plastazote/Skabet: Jern

Vægt: 7400g

Miljø: Ved bortskaffelse: Skummet i brændbart/Metalskabet i metal

Yderligere information

Vægt 7.4 kg