Mobilhotel 1810
Væghængt holder til 20 telefoner

1.595,00 DKK Ekskl. moms
1.993,75 DKK Inkl. moms

Hullerne til mobilerne er lavet med hældning, så telefonerne let glider ind i holderen. Der kan skrives navn over hvert hul – evt. navnet på ejeren af telefonen.

Eleverne kan se telefonerne i klassen og har mulighed for selv at tage mobilen , når de har fri. Ved at hænge en stikdåse ved siden af, kan eleverne også oplade mobilerne.

Den åbne holder giver lidt mere frihed til administration af egen telefon.

Foliet, der ligger på skummet, er modstandsdygtigt overfor slitage. Når året er gået og en ny klasse skal bruge lokalet, kan navnene viskes ud med en spritklud – og nye navne skrives på.

Mobilhotellet er nemt at hænge op.

Telefonholderen er lavet i samarbejde med Lindeskov Skolen, Guldborgsund.

Levering: 3 uger. Påbegyndes ved bestilling. Skriv eller ring gerne for nærmere information.

Vis mere

På lager

Beskrivelse

Undgå forbuddet. Lille  og smart væghængt mobilhotel i træ med skum til 20 mobiler

Et pænt og praktisk mobilhotel til skoler – og især til efterskoler og gymnasier – dog til mindre antal elever i klassen.  Ønsker man at undgå forbuddet, kan eleverne bliver mere bevidste omkring brugen af deres mobil med dette mobilhotel. Model 1810 er lavet på forespørgsel om opbevaring af færre mobiller end model 1808, der har plads til 33 mobiler.

Denne holder  hænger på væggen. Med den lyse ramme i birkefiner og sort/hvide front udstråler dette mobilhotel kvalitet og diskretion. Holderen er derfor velegnet i alle typer af rum.

Hullerne til mobilerne er lavet med hældning, så telefonerne let glider ind i holderen. Der kan skrives navn over hvert hul – evt. navnet på ejeren af telefonen. På den måde, kan man uden besvær se, hvem der har afleveret – og hvem der ikke har.

Da dette mobilhotel er væghængt, kan eleverne se telefonerne i klassen og har mulighed for selv at tage mobilen , når de har fri. Ved at hænge en stikdåse ved siden af, kan eleverne også oplade mobilerne.

Den åbne holder giver lidt mere frihed til administration af egen telefon, og er et ideelt redskab til at bevidstgøre eleverne.

Foliet/fronten, der ligger på skummet, er modstandsdygtigt overfor slitage. Når året er gået og en ny klasse skal bruge lokalet, kan navnene viskes ud med en spritklud – og nye navne skrives på.

Mobilhotellet er nemt at hænge op.

Mobilhotellet blev oprinde ligt lavet i samarbejde med et Gymnasium i Grønland, der ikke havde mange elever i klasserne.

Bemærk! Søger du et væghængt skab til opbevaring af telefoner i klasselokalet, så tilbyder vi også mobilskabe.

Model: Mobilhotel 1810 – Væghængt mobilhotel
Antal: Plads til 20 mobiler
Hullernes bredde: 8 mm – 10 mm – 16 mm – 26 mm
Mål: (B) 27 cm x (H) 44 cm x (D) 8,5 cm
Materiale: Ramme:  lavet af 15 mm birkefiner , Skummet er Plastazote
Fronten: Plastfolie
Strøm: Ingen
Vægt: 1,5 kg
Miljø: Bortskaffelse; i småt brændbart

Yderligere information

Vægt 2 kg