Mobilhotel 1101
10 telefoner

375,00 DKK Ekskl. moms
468,75 DKK Inkl. moms

En lille og handy telefonholder. Et lille Mobilhotel, der er designet i samarbejde med en specialskole. Holderen er formet i solidt skum og bunden er af træ. Her får du en sikker holder, der udstråler kvalitet, så eleverne kan føle, at deres telefon opbevares sikkert. Den er lige til at stikke i en rygsæk, hvis man skal på tur, og der bliver brug for mobilopbevaring.

Specialdesignet til specialskoler eller mindre klasser, som kan have glæde af mobilhotel med plads til 10 mobiltelefoner.

Hullerne er 4 cm dybe – fræset ud i mellemhårdt skum. Øverst ligger der et robust lag blåt skum. I bunden er der limet en 6 mm MDF-plade med gummidupper på som ben.

Levering: 1 uge

Vis mere

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

1101 er en lille og handy mobilholder til 10 telefoner. Et lille mobilhotel, der er designet i samarbejde med en specialskole. Holderen er formet i solidt skum og bunden er af træ. Her får du en sikker holder, der udstråler kvalitet, så eleverne kan føle, at deres telefon opbevares sikkert. Den er lige til at stikke i en rygsæk, hvis man skal på tur, og der bliver brug for mobilopbevaring.

Mobilhotellet kan også bruges som fast inventar i et klasselokale, hvor eleverne skal aflevere deres telefon, før undervisningen går i gang. Når alle telefoner er afleveret kan mobilholderen sættes ind i et skab. Ligeledes er holderen en oplagt opbevaring, hvis I ønsker mobilfri mødelokaler eller lignende.

Mobilholderen er designet til specialskoler eller mindre klasser, som kan have glæde af mobilhotel med plads til 10 mobiltelefoner.

Hullerne er 4 cm dybe – fræset ud i mellemhårdt skum. Øverst ligger der et robust lag blåt skum. I bunden er der limet en 6 mm MDF-plade med gummidupper på som ben.

Bemærk! Ønsker du plads til flere telefoner tilbyder vi også mobilholdere i andre mål.

Modelnr. 1101 – Mobilholder til 10 telefoner
Antal:</b< plads til 10 mobiltelefoner
Bredden af hullerne 8 cm (kan ændres)
Hullernes tykkelse: 8 mm – 10 mm – 12mm – 14 mm ((kan ændres)
Mål: (L) 28 cm x (B) 15 cm x (H) 6 cm
Materiale: plastazote og 6 mm MDF – plade(bund)
Strøm: Ingen
Vægt: 400 g
Miljø: Bortskaffelse; i småt brændbart.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg