Mobilhotel 0010
26 telefoner

490,00 DKK Ekskl. moms
612,50 DKK Inkl. moms

Aflangt mobilhotel til placering i skab eller montering på væg

Mobilhotellet er udført i kvalitetsskum, som sørger for at telefonerne står sikkert. Det er muligt at hænge holderen på væggen ved døren, så man hurtigt kan gøre det til en vane at stikke sin telefon i holderen, når man kommer i skole om morgenen. Mobilhotellet rummer plads til 26 telefoner.

Levering: 1 uge.

 

Vis mere

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Aflang mobilholder

Dette mobilhotel har et aflangt design, så det ikke fylder ret meget i et skab i klasseværelset eller mødelokalet. Det er desuden muligt at hænge holderen på væggen. Mobilhotellet rummer plads til 26 telefoner, som står sikkert kvalitetsskum. Materialet er giftfrit og miljøvenligt.

Mobilholderen er en handy opbevaringsløsning til mødelokaler, efterskoler eller gymnasier, hvor man ønsker, at telefonerne skal være synlige under opbevaring. Den åbne mobilholder giver lidt mere frihed til administration af egen telefon ved at eleverne kan se telefonerne og har mulighed for selv at tage mobilen, når de har fri. Ved at lægge en stikdåse ved siden af, kan eleverne også oplade mobilerne.

En sikker løsning med skum, så elever eller mødedeltagere trygt kan aflevere deres telefon uden at bekymre sig om ridser og ødelagte skærme.

Ønskes andre mål tilbyder Hold On forskellige lignende modeller. Se f.eks.: Mobilhotel 1001 og Mobilhotel 2002

Et lille Mobilhotel, der er designet i samarbejde med en skole. Her får du en sikker holder, der udstråler kvalitet, så eleverne kan føle, at deres telefon opbevares sikkert.

 

Model: ​ Mobilhotel 0010 – Aflang mobilholder

Antal: ​Kan fås til 26 mobiltelefoner

Indvendige dimensioner: ​80 x 12 x 8,5cm

Materiale: ​Plastazote LD 29 (Hårdt skum)

Vægt: ca. ​200 g

Strøm: ​Ingen

Miljø: ​Ved bortskaffelse: Skummet skal i småt brændbart.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg