Om Hold On

Mobilhotel til skole, institution eller mødelokale

Skærmfri tid er mere og mere populært – ikke mindst i skolen, hvor fuldt fokus og nærvær er nødvendigt for at få mest muligt ud af undervisningen. Hold On producerer praktiske mobilhoteller af høj kvalitet og et lækkert design, og de er alle udviklet i samarbejde med elever og lærere ude i klasselokalerne.

Med en mobilkasse eller en væghængt løsning som f.eks. et mobilskab fra Hold On kan du forvente markedets højeste kvalitet. Hver kasse og hvert skab er udformet i de bedste materialer – materialer, som sikrer, at telefonerne ikke går i stykker, så eleverne har lyst til at aflevere telefonen, før timen går i gang.

Mulighed for at skræddersy mobilhotel til din skole

Mine løsninger bliver til i mit eget værksted, hvilket giver mig mulighed for at skræddersy løsninger til ethvert behov. Der er således mulighed for selv at få indflydelse på både materialer, design og størrelse. Jeg vælger materialer, der kan holde til at hænge i en folkeskole med 20-30 unge mennesker, der har hormonerne flyvende rundt i kroppen, og målet er, at skabet stadig hænger der 40 år efter jeg har solgt det til dig.

Dansk design med miljøvenligt, giftfrit skum

Alle mobilhoteller fra Hold On har en skumindretning i plastazote skum, som er et særligt holdbart kvalitetsmateriale, der stort set intet vejer. Skummet består af 100% Polyethylen, som er et miljøvenligt materiale uden ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

Plastazote er miljøvenligt og kan bortskaffes ved simpel forbrænding uden miljøskadelige påvirkninger. Skummet sikrer, at telefoner og tablets står sikkert, så eleverne trygt kan aflevere deres mobil. Det lette materiale gør, at hvert mobilhotel nærmest intet vejer, er nem at flytte rundt på.

Mobilholderne er alle designet i Danmark af Morten Lind i eget værksted.

Fleksible løsninger med eller uden opladning

Mobilhotellerne fås som standard i varierende størrelser med plads til 10 – 33 telefoner, og har du andre ønsker, vil jeg med glæde skræddersy og designe en opbevaringsløsning der passer til behovet på din skole. Der er endvidere mulighed for at vælge indbygget stikdåse i mobilholderne.

Bestil mobilhotel til din skole her.