Handels og leveringsbetingelser

PRISER:

Alle priser er excl. moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. BESTILLING OG BETALING: For kunder ​med ​EAN nr gælder: Bestilling af varen sker på mailadressen. ​morten@holdon.dk​, kontaktformularen eller i webshoppen.

På denne mail angives tydeligt antal : holdere, samt tydeligt firmanavn og referenceperson samt leveringsadresse og EAN nr.

For ​andre kunder angives tydeligt antal bestilte Telefonholdere samt navn og leveringsadresse. LEVERING: Leveringssted og måde Leveringen sker på den af kunden oplyste adresse. Forsendelsen sker ved brug af et anerkendt fragtfirma – primært GLS – på den måde, der fremgår af kundens ordre og som bekræftet på ordrebekræftelsen. Leveringstid: Det estimerede forsendelsestidspunkt fremgår af ordrebekræftelsen – sædvanligvis indenfor 5 – 7 hverdage.

Da sælger ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan sælger ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse. Hvis afsendelsen af de bestilte varer bliver forsinket, underretter sælger snarest muligt kunden herom på den af kunden oplyste e-mail adresse.

REKLAMATIONSRET:

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Enhver tvist mellem “Hold on” og kunden er underlagt dansk ret.

FORTRYDELSESRET:

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris og leveringsomkostninger. Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

VARERETURNERING:

Kunder bedes returnere varer til følgende adresse:

Hold on Tjebberupvej 25
4300 Holbæk
CVR 37914746

For yderligere information bedes kunder henvende sig på følgende e-mail adresse:

morten@holdon.dk

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Hold on.